– Δεν υπάρχει σενάριο ήττας του συστήματος Μητσοτάκη χωρίς καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

– Πέρα από την Ελλάδα της αδικίας και της αισχροκέρδειας υπάρχει και η Ελλάδα της προκοπής και της δημιουργίας

Απαντάμε αποφασιστικά στο δίλημμα: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ, ή ΣΤΕΓΗ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ. Ξεσπιτώνουμε την ασυδοσία και ρυθμίζουμε τα χρέη για να επιστρέψουν τα σπίτια στους ιδιοκτήτες τους

– 4 χρόνια κόστισαν ακριβά σε φτώχεια, δυστυχία, ανασφάλεια, φόβο, ακόμα και ανθρώπινες ζωές. Τραυμάτισαν τη δημοκρατία, το κράτος δικαίου, την εμπιστοσύνη, την κοινωνική συνοχή. Μ’ αυτόν τον κατήφορο πρέπει να τελειώσουμε. Και θα τελειώσουμε στις 21 του Μάη.

– Στις 21 του Μάη γυρνάμε τη πλάτη στην αδικία. Ως εδώ!

– Πέρα από την Ελλάδα της αδικίας και της αισχροκέρδειας υπάρχει και η Ελλάδα της προκοπής και της δημιουργίας.

– Δεν είναι οι Πάτσηδες και οι Παπαθανάσηδες. Δεν είναι τα γαλάζια γκόλντεν μπόυς. Δεν είναι οι πρίγκιπες και οι γόνοι που μας κυβερνάνε. Ούτε οι δέκα εισηγμένες επιχειρήσεις που έχουν θησαυρίσει δισεκατομμύρια τη περίοδο της πληθωριστικής κρίσης.

– Δεν είναι η Ελλάδα της αδιαφάνειας και του ρουσφετιού, που αδιαφορεί ακόμα και για της ζωές των ανθρώπων, δεν είναι η Ελλάδα που μας αξίζει.

– Αυτή η Ελλάδα που δε μας αξίζει, φανερώθηκε πριν από ένα μήνα στα Τέμπη. Μαζί φανερώθηκε η ανικανότητα, η αναποτελεσματικότητα του δήθεν επιτελικού κράτους, αλλά και η ανευθυνότητα του Αρχιεπιτελάρχη.

– Όλοι οι Έλληνες έχουμε ευθύνη εκτός από τον κο Μητσοτάκη.

– Ο άλλος γόνος, ο κος Καραμανλής τι έκανε; Έβριζε τους συνδικαλιστές και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δέκα ημέρες πριν το δυστύχημα στη Βουλή.

– Μετά του είπαν να παραιτηθεί, υποκριτικά, για να γλιτώσει. Και δέκα ημέρες μετά ανακοίνωσε ξανά την υποψηφιότητά του, γιατί ήταν λέει πετυχημένος υπουργός. Η υποκρισία και η κοροϊδία στο απόγειό της.

– Ο κος Μητσοτάκης 4 χρόνια τώρα σε όλα τα κρίσιμα παριστάνει τον ανήξερο. Αφού ο κ. Μητσοτάκης επικαλείται γενικά άγνοια, ας τον κρίνει ο λαός ανεξεταστέο. Κι ας τον στείλει στις 21 του Μάη στο σπίτι του να μελετήσει ποια χώρα κυβέρνησε και πού την οδήγησε.