Ο κ. Μητσοτάκης, ο μεγαλύτερος στρατηγικός κακοπληρωτής, πήρε το κόμμα του με χρέος 200 εκατ. και μέσα σε έξι χρόνια το πήγε στα 400 εκατ. ευρώ. Με αυτόν θα ασχοληθούν τα funds; Θα πάνε τα κοράκια να του ζητήσουν τα ρέστα; Όχι!

Δεν είναι ανεκτό αυτή η προκλητική αδικία να γίνεται κανονικότητα.

Δεν είναι κανονικότητα να σου παίρνουν το σπίτι για ένα χρέος που είναι χιλιάδες φορές μικρότερο από το χρέος του κόμματος που κυβερνά και οργανώνει αυτή τη ληστεία.

Δεν είναι ανεκτό να χάνονται σπίτια μεροκαματιάρηδων ενώ η ΝΔ χρωστά 400 εκ. και κανένας να μη λέει κουβέντα.

Η φυλή των Πάτσηδων ετοιμάζει τη μεγαλύτερη επιδρομή κατά της περιουσίας των Ελλήνων. Και ο κ. Μητσοτάκης -που θέσπισε τον νέο πτωχευτικό κώδικα που προτεραιοποιεί τους πλειστηριασμούς- νίπτει τας χείρας του και συμβουλεύει: Να τα βρουν οι δανειολήπτες με τα κοράκια!

Μπορεί ένας πολίτης να κάνει χρόνια να βρει το δίκιο του, αλλά η απόφαση του Αρείου Πάγου για τα funds βγήκε σε χρόνο ρεκόρ. Είδατε πόσο μπροστά είναι η Ελλάδα του Μητσοτάκη; Το πρόβλημα είναι ότι συνήθως αυτή που απονέμεται με ταχύτητα είναι η αδικία και όχι η Δικαιοσύνη.

Τόλμησε, ο αυτουργός των υποκλοπών και του παρακράτους να με κατηγορήσει ότι δυσφημώ την Ελλάδα στο εξωτερικό. Δεν εννοεί να καταλάβει ότι ο ίδιος δεν είναι η Ελλάδα. Η αντίσταση στις πρακτικές του είναι η Ελλάδα. Η υπεράσπιση της Δημοκρατίας είναι η Ελλάδα.

Μπροστά στον πανικό του -γιατί έρχεται η ώρα που δε θα τον κρίνουν οι δημοσκοπικές μετρήσεις αλλά η ψήφος του ελληνικού λαού που εξαπάτησε- επιχειρεί να εκβιάσει και να υπονομεύσει την εκλογική διαδικασία. Προεξοφλεί ότι θα είναι άκαρπη η ετυμηγορία του ελληνικού λαού με την απλή αναλογική. Διαμηνύει ότι θα σύρει τη χώρα σε δεύτερη ή και τρίτη εκλογική αναμέτρηση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία και την κοινωνία μέσα στο καλοκαίρι. Και δε μπορεί καθόλου να κρύψει τον τρόμο του.

Στον λαό δίνουμε λογαριασμό, όχι στη διαπλοκή. Για να το καταλάβει κανείς, αρκεί να ανοίξει την τηλεόραση και να δει πόσο λυσσασμένα υπονομεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτά είναι τα παράσημά μας.

Γιατί εμείς δε δώσαμε γη και ύδωρ, ούτε στους δανειστές ούτε στους εγχώριους νταβατζήδες.

Οι αντίπαλοί μας έχουν ΜΜΕ, trolls, εταιρείες που κάνουν βρόμικη δουλειά.

Εμείς έχουμε ιδέες, έχουμε προτάσεις, έχουμε πρόγραμμα, έχουμε εντιμότητα, έχουμε καθαρότητα.

Με αυτά θα παλέψουμε σε αυτή την εκλογική μάχη που έρχεται μπροστά μας.