Να με συγχωρέσουν οι πολίτες της Άρτας που καθυστέρησα να έρθω, αλλά δεν ταξιδεύω με το κρατικό αεροπλάνο και με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων. Ούτε ταξίδευα με το κρατικό αεροπλάνο για την προεκλογική εκστρατεία όταν ήμουν πρωθυπουργός.

Πίστευα και πιστεύω ότι αυτό το κράτος δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Άλλοι έχουν γεννηθεί πρίγκιπες και έχουν την αίσθηση ότι το κράτος και η χώρα τους ανήκουν.

Όλα τα διλήμματα της κάλπης συμπυκνώνονται σε ένα: Όποιος βγει πρώτος στις 21 Μαΐου, φτιάχνει κυβέρνηση. Άρα το δίλημμα είναι «Μητσοτάκης ή Αλλαγή». Η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού έχει αποφασίσει. Γιατί αισθάνεται ότι δεν πάει άλλο με την ακρίβεια, την αισχροκέρδεια, τις υποκλοπές, τις απευθείας αναθέσεις, την οικογενειοκρατία, την αδικία. Το «ως εδώ» θα γίνει απόφαση για αλλαγή.

Μη γελιέστε και μην τους πιστεύετε: Αν είναι πρώτη η ΝΔ, έστω και με μισή μονάδα, θα θελήσει να φτιάξει κυβέρνηση – κουρελού, με εκβιασμούς, με πιέσεις ακόμα και με αποστασίες, όπως είναι γνωστό αυτή οικογένεια έχει το «Know How».