Στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής βρέθηκε σήμερα Σάββατο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των περιοδειών του για τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ο κ. Τσίπρας συνομίλησε με πολίτες, καταστηματάρχες, εργαζόμενους, συνταξιούχους και νέους για τα προβλήματα της καθημερινότητας και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ενώ απηύθυνε σύντομη ομιλία στους συγκεντρωμένους πολίτες. Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στα εξής:

Ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε την ομιλία λέγοντας ότι “δεν πειράζει που σήμερα είναι μια βροχερή και μουντή μέρα, η 21η του Μάη θα είναι μια λαμπρή μέρα, θα είναι μια ηλιόλουστη μέρα για την πατρίδα μας. Γιατί η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν αντέχει άλλο αυτή την πορεία της χώρας, αυτή την κατάντια της χώρας και οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο την απαξίωση και την εξαπάτηση”

Ο κ. Τσίπρας μίλησε για εξαπάτηση της μεσαίας τάξης, των εργαζόμενων και των συνταξιούχων και για στοχοποίηση των νέων ανθρώπων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. “Πριν τέσσερα χρόνια ο κ. Μητσοτάκης έταξε στη μεσαία τάξη, στους εργαζόμενους, στους νέους ανθρώπους μια καλύτερη ζωή και εξαπάτησε τους μισθωτούς, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τη μεσαία Τάξη και στοχοποίησε τους νέους και τους εργαζόμενους” ανέφερε.